Tájékoztatjuk, hogy 2011.február 5-étől az alkalmazás elérhetősége https://teszt-tamop531.afsz.hu/ címről https://teszt-tamop531.munka.hu/ címre változik.
A jelzett időpont után is elérhető az alkalmazás a régi címen, azonban hibák jelentkezhetnek, amelyeken túljutva az alkalmazás továbbra is működik.
Bejelentkezési név: *
Jelszó: *
Projekt: *
Kérem, a legördülő menüből válassza ki pályázata kódszámát!


„A társadalmi beilleszkedés elősegítése a szociális területen dolgozó szakemberek képzésével, valamint a szociális és munkaügyi szolgáltatások együttműködési modelljének kidolgozásával” című HEFOP 2.2.2 központi program „C” komponense keretében a TÁMOP-5.3.1, illetve a TÁMOP-5.3.1-C pályázat adminisztrációjának támogatására és folyamatkövetésére alkalmassá tett, szakmai igények szerint aktualizált informatikai alkalmazás.
 
A HEFOP 2.2.2 központi program bemutatása
A program neve
A társadalmi beilleszkedés elősegítése a szociális területen dolgozó szakemberek képzésével, valamint a szociális és munkaügyi szolgáltatások együttműködési modelljének kidolgozásával.
 Általános leírás
 
Kedvezményezettek:
a Szociálpolitikai és Munkaügyi Intézet (jogutóda a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet), mint főkedvezményezett
címe: 1134 Budapest, Tüzér utca 33-35.
központi telefonszáma: 061 237 6700
a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal (jogutóda a Foglalkoztatási Hivatal), mint konzorciumi partner
címe: 1089 Budapest, Kálvária tér 7.
központi telefonszáma: 061 303 9300
 
Tájékoztató a TÁMOP-5.3.1 és a TÁMOP-5.3.1-C pályázatok megvalósítói részére
 
Az informatikai rendszer célja egy olyan nyilvántartási rendszer kialakítása, amely tartalmazza a pályázó szervezetek (kedvezményezettek), az ügyfelek (egyének) és az ügyfelek részére nyújtott tevékenységek adatait. Alkalmazásával kapcsolatban a következő elérhetőségeinken érdeklődhetnek:
 
Szakmai jellegű felvetésekkel, kérdésekkel kapcsolatban Technikai (informatikai rendszer működésével kapcsolatos) jellegű észrevételekkel kapcsolatban (Munkatársaink csak az e-mailben bejelentett hibákat kezelik)
 
Turai Andrea
E-mail: tamop531@lab.hu
Telefon: 06-20-592-7663 (kedden és csütörtökön 10:00-15:00 óra között)
Helpdesk
E-mail: hd@lab.hu
Telefon: (1) 459-0232
 
Kérjük, hogy kérdéseiket minden esetben E-mail-en is küldjék meg részünkre.